ΟΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Δυναμικό, μαζικό, αγωνιστικό παρών έδωσαν, το Σάββατο 7 Σεπτέμβρη 2013, οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Ταχυδρομεία στη συγκέντρωση και στο συλλαλητήριο των Συνδικάτων στην πόλη της Θεσσαλονίκης, που διοργανώθηκε από την ΓΣΕΕ στα πλαίσια της ΔΕΘ.

Οι εργαζόμενοι Ταχυδρομικοί ενώσαμε τις φωνές μας μαζί με τους χιλιάδες άλλους διαδηλωτές, ενάντια στις καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές, ενάντια στα αδιέξοδα, ενάντια στην ανεργία, στις απολύσεις, στη διαθεσιμότητα, στην καταπάτηση των εργασιακών σχέσεων και των Συλλογικών Συμβάσεων εργασίας, ενάντια στην φτώχεια.

Διαδηλώσαμε για μια νέα πολιτική, μια νέα Ελλάδα,  διαδηλώσαμε για την Ελλάδα της αισιοδοξίας και όχι αυτή της υποκρισίας, των ψεύτικων υποσχέσεων, του κυνισμού, την Ελλάδα με τα παραμύθια των success stories και του μικρού Ελληνικού «θαύματος» που επικαλέστηκε ο Πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ και που καμιά σχέση δεν έχει με την Εθνική «δυστυχία» μας.

Φτάνει πια.

Πρέπει να σταματήσουμε την καταβαράθρωση της οικονομίας μας, την καταβαράθρωση του εισοδήματος των εργαζομένων, την δραματική μείωση των συντάξεων, την βάρβαρη φορολογία, που έχουν ως φυσικό επακόλουθο να φτωχαίνει ο Ελληνικός λαός με  τρομακτικούς ρυθμούς.

Χρειαζόμαστε μια νέα πολιτική με ελπιδοφόρα μηνύματα, μια νέα οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα που θα ανοίγει νέους δρόμους, που θα ανοίγει τον δρόμο στην ελπίδα.

 

 

Φωτογραφικό Υλικό