ΤΡΙΩΡΗ ΣΤΑΣΗ 4-3-2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές των Βρυξελλών και των  κερδοσκόπων των αγορών υποτάχθηκε τελικά η κυβέρνηση ανακοινώνοντας  τα πιο σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα που ελήφθησαν από τη μεταπολίτευση και μετά .Τα συγκεκριμένα μέτρα είναι  άδικα μονομερή και αναποτελεσματικά . Θα οδηγήσουν σε βαθιά ύφεση την πραγματική οικονομία , σε έκρηξη την ανεργία και σε οικονομικό αδιέξοδο την Ελληνική Οικογένεια.
Τα μέτρα αυτά ικανοποιούν τις διεθνείς αγορές και τους κομισάριους των Βρυξελλών αλλά βρίσκονται σε πλήρη δυσαρμονία με τις ανάγκες του λαού και της χώρας.
Η ΠΟΣΤ μαζί με όλο το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα, τη ΓΣΕΕ και τις άλλες Ομοσπονδίες θα αντιδράσει δυναμικά για να παρθούν πίσω όλα τα αντιλαϊκά μέτρα  ( δραματική μείωση του εισοδήματος, δώρα Χριστουγέννων , επιδόματα Πάσχα και άδειας των εργαζομένων κατά 30%,  απώλεια κατά  7% του βασικού μισθού και των επιδομάτων και   χαμηλότερες συντάξεις.)
Έστω και τώρα υπάρχει χρόνος για την εφαρμογή μιας άλλης πολιτικής . Την πολιτική  της συνέπειας , της δικαιοσύνης , της αξιοπρέπειας.

Αύριο Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010 Όλοι οι εργαζόμενοι
στα Ελληνικά Ταχυδρομεία, συμμετέχουμε μαζικά
στην 3ωρη στάση εργασίας  της ΓΣΕΕ από 12.00  -15.00
σε όλα τα Ταχυδρομικά γραφεία της χώρας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ  ΣΤΙΣ 13.00 μμ
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΤΗΝ ΩΡΑ  ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.