ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΝΗ - ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών (ΠΟΣΤ) καλεί τους εργαζόμενους Ταχυδρομικούς να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που διοργανώνει η ΓΣΕΕ, για αύριο Τετάρτη 19 Ιούνη 2013 και ώρα 18.00, έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευή.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Όλοι μαζί να βάλουμε τέλος στις αντιδημοκρατικές και παράνομες πολιτικές και πρακτικές της Κυβέρνησης.

Η χθεσινή συνάντηση των αρχηγών των κομμάτων της τριτοκομματικής Κυβέρνησης, όχι μόνο δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα, τουναντίον επέτεινε την σύγχυση και παρακολουθήσαμε ένα ακόμη θέατρο του παραλόγου.

Κουβέντες και τηλεοπτικές δηλώσεις για μεταβατικά σχήματα, για μεταβατική λειτουργία, για μεταβατική τηλεόραση, για μεταβατική εν τέλει... ελευθερία.

Όλα σε αυτή τη χώρα είναι υπό «μετάβαση».

Η Κυβέρνηση αρνήθηκε να συμμορφωθεί στην προσωρινή απόφαση-διαταγή του Συμβουλίου Επικρατείας.

Το μόνο που άλλαξε ήταν οι πολύχρωμες μπάρες που αντικατέστησαν τις μαύρες οθόνες της δημόσιας τηλεόρασης....μεταβατικά....

 

Οι «ασκήσεις της αυταρχικής εξουσίας» των Κυβερνώντων συνεχίζονται.

Θα πρέπει να τους υπενθυμίσουμε, ότι τέτοιες πρακτικές στο τέλος αποτυγχάνουν και να είναι σίγουροι ότι όλοι εμείς οι εργαζόμενοι θα φροντίσουμε για αυτό.

Δεν μπορεί κανείς να διαγράψει μέσα σε λίγη ώρα ούτε την ιστορία της δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, ούτε τις ζωές 2.656 ανθρώπων.

Οι άνθρωποι δεν είναι αριθμοί, δεν είναι οι θλιβεροί αριθμοί στη λίστα της ανεργίας που αυξάνεται συνεχώς γιατί κάποιοι ισχυροί του κόσμου και οι ντόπιοι «υπηρέτες» τους έχουν προδιαγράψει για εμάς ένα μέλλον ζοφερό.

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,

Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί.

Θα συνεχίσουμεμαζί με όλο το συνδικαλιστικό κίνημα, μαζί με όλους τους εργαζόμενους να υπερασπιζόμαστε τα δημόσια αγαθά, την Δημόσια περιουσία, τα δικαιώματα μας.

 

Το διακύβευμα σε αυτόν τον αγώνα είναι η αξιοπρέπεια, το δικαίωμα στη δουλειά, στην ελεύθερη έκφραση, το δικαίωμα στη ζωή.

 

Αυτά διεκδικούμε, αυτά υπερασπιζόμαστε και θα συνεχίσουμε.

Έξω από το Ραδιομέγαρο αρχίζει να αναπτύσσεται ένα κίνημα, υπάρχει ελπίδα....