ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ

Με αφορμή την ευαισθητοποίηση των εργαζομένων στα θέματα που αφορούν τα έσοδα του ΕΛΤΑ και συνεπώς την προοπτική του Ταχυδρομείου  πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία της ΠΟΣΤ, ενημέρωση όλων των στελεχών των Διοικητικών Συμβουλίων και των Σωματείων του νομού Αττικής, με θέμα «έσοδα-πωλήσεις-συντάξεις-πορεία Οργανισμού».

Η παρουσίαση των οικονομικών στοιχείων του Οργανισμού έγινε από την Διευθύντρια της Διεύθυνσης πωλήσεων του ΕΛΤΑ κα Στέλλα Γυπαράκη και από συνεργάτες της, η οποία γνωστοποίησε το στόχο της Διεύθυνσης Πωλήσεων για προσέλκυση νέων πελατών και ιδιαίτερα συνταξιούχων όλων των ασφαλιστικών ταμείων, οι οποίοι θα δεχτούν να πληρώνονται τη σύνταξη τους στο σπίτι τους από τους διανομείς μας.

Στην εισήγηση του ο Πρόεδρος της ΠΟΣΤ Γιώργος Βασιλόπουλος τόνισε την ανάγκη να παραμείνει το Ταχυδρομείο πρωταγωνιστής των εξελίξεων και ηγέτης στην απελευθερωμένη Ταχυδρομική αγορά.

Στις ρευστές οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που ζούμε προβάλει επιτακτική η ανάγκη να κινητοποιηθεί ολόκληρος ο μηχανισμός του ΕΛΤΑ για την προσέλευση πελατών και νέων προϊόντων.

Οι εργαζόμενοι παίρνουν την υπόθεση διάσωσης του Ταχυδρομείου στα χέρια τους και θα συμβάλουν με όλες τις δυνάμεις τους για την επίτευξη αυτών των στόχων, αλλά και η Διοίκηση πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της.

Οι πρωτοβουλίες από την ΠΟΣΤ και οι συναντήσεις με τους εργαζόμενους και στελέχη του Οργανισμού θα συνεχιστούν σε όλο το Δίκτυο και σε όλη την Ελλάδα.

Σύσσωμοι και ενωμένοι οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε από κοινού τον ανταγωνισμό, τις προκλήσεις της απελευθερωμένης Ταχυδρομικής αγοράς.

 

 

Φωτογραφικό Υλικό