24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ

Η ΠΟΣΤ καλεί τους εργαζόμενους στα Ελληνικά Ταχυδρομεία να συμμετέχουν μαζικά και αγωνιστικά στην συγκέντρωση-συλλαλητήριο των εργαζομένων στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Όλοι την Δευτέρα 17 Δεκέμβρη 2012, στη 1.00 μ.μ. στη συγκέντρωση που πραγματοποιείται στα κεντρικά γραφεία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Πεσμαζόγλου και Σταδίου.

Ενώνουμε την φωνή και τις δυνάμεις μας μαζί με τους συναδέλφους του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, για να αποτρέψουμε το ξεπούλημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, με το οποίο ο ΕΛΤΑ χρόνια συνεργάζεται στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, σε όλη την Ελληνική επικράτεια, συμβάλλοντας έτσι ουσιαστικά στην πραγματική οικονομία και στην περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας.

Οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη στο μετοχικό κεφάλαιο του Τ.Τ. θα δημιουργήσει πρόβλημα στην επιχείρηση μας αφού συμμετέχουμε με ποσοστό 10%.

Όλοι μαζί για την υπεράσπιση των συμφέροντων του μικροαποταμιευτή, του μικροδανειολήπτη, του μικρομετόχου, του Έλληνα εργαζόμενου, απέναντι στα τραπεζικά συμφέροντα και τα κατρέλ.

Προσυγκέντρωση στις 12.30 μ.μ. στην Απελλού.