ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 32ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

                                  

                                                                 

                                                       32ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ Π.Ο.Σ.Τ.
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία χθες το 32ο  συνέδριο των Ταχυδρομικών και οι εκλογικές διαδικασίες ανέδειξαν νέα διοίκηση για τα επόμενα 3 χρόνια.
Τα αποτελέσματα έδωσαν στα ψηφοδέλτια που κατατέθηκαν, τις έδρες όπως παρατίθενται παρακάτω χωρίς ιδιαίτερα σχόλια σήμερα εκτός από την καθαρή , συντριπτική και τεράστια νίκη της ΠΑΣΚΕ καθώς και τις<< υπόγειες>> μετακινήσεις ψηφοφόρων άλλων παρατάξεων μεταξύ τους.
ΠΑΣΚΕ   24 έδρες στο Δ.Σ της Π.Ο.Σ.Τ. (68,5%)  από 21 έδρες και 60% αντίστοιχα που είχε μέχρι τώρα και πήρε τόσες ψήφους όσες και οι σύνεδροί της (137). 
ΔΑΚΕ ΕΛ-ΤΑ   6 έδρες στο Δ.Σ. της ΠΟΣΤ (17%)  από 8 έδρες και 23% αντίστοιχα που είχε μέχρι τώρα, πριμοδότησε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΚ στο Δ.Σ της ΠΟΣΤ και ενισχύθηκε αυτή αντίστοιχα στη Γ.Σ.Ε.Ε.
ΠΑΚ  3 έδρες όσες είχε μέχρι τώρα, παρά το ότι σε ψήφους από μόνο του δεν είχε τον ανάλογο αριθμό συνέδρων (15). Πήρε από τη ΔΑΚΕ ψήφους 2 συνέδρων για το Δ.Σ της ΠΟΣΤ και της έδωσε για τη ψηφοφορία της ΓΣΕΕ το μεγαλύτερο μέρος των συνέδρων του. 
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ Α.Κ.Ε. 2 έδρες  από 3  που έχει στη προηγούμενο Δ.Σ. 
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ δεν εξέλεξε κανένα εκπρόσωπο  στο Δ.Σ. της ΠΟΣΤ, όπως ήταν μέχρι τώρα.
Ο πίνακας αποδεικνύει τα παραπάνω, εκτός και αν η ελεύθερη βούληση των συνέδρων κάποιων παρατάξεων έχει αλλάξει άρδην πλέον οπότε τα δεδομένα και οι εκτιμήσεις διαφέρουν και μπορούν τα φαινόμενα να ερμηνευτούν και διαφορετικά. Αναμένουμε τις<< πειστικές>> εξηγήσεις.
      
      
ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ
ΣΥΝΕΔΡΟΙ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ
 
 
ΨΗΦΙΣΑΝ   ΓΙΑ:               ΕΔΡΕΣ  
 
 
Δ.Σ ΠΟΣΤ
ΓΣΕΕ
Δ.Σ ΠΟΣΤ
ΓΣΕΕ
 
ΠΑΣΚΕ
137
137
137
24
6
 
ΔΑΚΕ
33
31
41
6
2
 
ΠΑΚ
15
17
4
3
     --
 
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ Α.Κ.Ε
14
14
14
2
     --
 
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
5
5
5
           --
     --
 
                                                                                                                         
                                                                                                        
 
Τα συμπεράσματα δικά σας τόσο για το συνολικό αποτέλεσμα όσο και για τα πρωτοφανή φαινόμενα και τις μυστικές και από παλαιότερα συμφωνίες τέτοιου είδους στο χώρο μας που αναδεικνύουν τα προσωπικά και συνδικαλιστικά αδιέξοδα ορισμένων αλλά και τις σωστές επιλογές της ΠΑΣΚΕ. Σεβόμενοι το χώρο αυτό δεν λέμε κάτι παραπάνω αλλά οι συνάδελφοι θα ενημερωθούν αναλυτικά για όλα όσα έγιναν στο συνέδριο.