ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ

Ο Ψυχαγωγικός Όμιλος  της Π/Δ Πελοποννήσου και το Σωματείο  Εργαζομένων Νομού Αργολίδας, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους και με την ιδιαίτερη  ευαισθησία σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης που τους διακρίνει, για δεύτερη φορά παρέδωσαν  στην  «ΚΙΒΩΤΟ του κόσμου»  στην Αθήνα, 800 κιλά περίπου τρόφιμα, με δυο υπηρεσιακά αυτοκίνητα που παραχώρησε η Π/Δ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας. 

Οι συνάδελφοι Χρήστος Ζορμπάς, η Σοφία Στεργίου και ο Σπύρος Μπουντούρης που συνόδευαν την αποστολή, μαζί με τον εκπρόσωπο της ΠΟΣΤ Γιώργο Παπανικολάου, δέχτηκαν τις ευχαριστίες και τις ευχές από τον πατήρ Αντώνιο Παπανικολάου και τους υπεύθυνους της «ΚΙΒΩΤΟΥ του κόσμου». 

Η πρωτοβουλία αυτή των συναδέλφων  Ταχυδρομικών αξίζει πολλά συγχαρητήρια, γιατί προβάλλει σε μια πολύ δύσκολη εποχή τον πολύπλευρο κοινωνικό ρόλο των ΕΛΤΑ,  βάζοντας ουσιαστικό περιεχόμενο στις λέξεις, αλληλεγγύη, αλτρουισμός και ανιδιοτέλεια. Οι δράσεις με αυτό το περιεχόμενο βοηθούν στην σύνδεση και σύνθεση του κοινωνικού ιστού, εμποδίζοντας την διάλυση και την αποσύνθεσή του. 

Συγχαρητήρια  στην «ΚΙΒΩΤΟ του κόσμου» για το τεράστιο έργο που επιτελεί, αλλά και σε όσους  προσέφεραν τα αναγκαία για την καθημερινότητα είδη.

Συγχαρητήρια επίσης σ’όλους τους συναδέλφους  που συγκέντρωσαν ή συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της  ευαίσθητης και ξεχωριστής προσπάθειας.

Ευχόμαστε η ενέργειά τους αυτή να βρει μιμητές σε όλη την Ελλάδα.

 

 

Φωτογραφικό Υλικό