Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΣΤ

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κα Φώφη Γεννηματά επισκέφθηκε χθες, Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017, τα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών και ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργο Βασιλόπουλο και τους επικεφαλείς των Παρατάξεων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα το Ταχυδρομείο.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΣΤ ανέδειξε τη σημασία και τον καταλυτικό ρόλο των Ελληνικών Ταχυδρομείων στη δημόσια ζωή της χώρας και εξέφρασε την αγωνία του για το μέλλον των ΕΛΤΑ, για τα  καταστροφικά αδιέξοδα στα οποία οδηγείται ο Οργανισμός, εξαιτίας αποφάσεων, παραλείψεων και επιλογών των διοικήσεων των ΕΛΤΑ και  της Κυβέρνησης.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τόνισε την αναγκαιότητα να εκπονηθεί ένα νέο στρατηγικό σχέδιο για την ανάπτυξη των ΕΛΤΑ, προκειμένου  να συνεχίσει τη μεγάλη του προσφορά στην οικονομική, κοινωνική, πολιτιστική και περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας.

«Ο Ελληνικός λαός, επεσήμανε η κα Γεννηματά, χρηματοδοτεί από το υστέρημα του τις δημόσιες υπηρεσίες και απαιτεί τα χρήματα του να πιάνουν τόπο.  Δυστυχώς η ανικανότητα της Κυβέρνησης οδηγεί σε αδιέξοδο και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, τα οποία πορεύονται χωρίς σχέδιο, χωρίς στρατηγική, με ελλείμματα και μεγάλα προβλήματα.

Χρειάζεται τώρα, πριν να είναι πολύ αργά, ένα νέο στρατηγικό σχέδιο για τον Οργανισμό.

Τα ΕΛΤΑ πρέπει να εκσυγχρονιστούν. Χρειάζονται ποιοτικές υπηρεσίες και ανταγωνιστικότητα. Χρειάζεται γενικά ένας νέος ρόλος και μία νέα πολιτική αντίληψη για τις δημόσιες υπηρεσίες που δεν μπορεί να είναι φέουδο του κράτους».

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεσμεύτηκε να αναδείξει τα προβλήματα του Οργανισμού και να αναλάβει πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση της επίλυσης τους.

 

Φωτογραφικό Υλικό