Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΩΝ

 Στα πλαίσια του Δ.Σ. της ΠΟΣΤ, την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016, παρουσία του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου των ΕΛΤΑ, Κωστή Μελαχροινού, των Γενικών Διευθυντών του Διευθυντή Διοίκησης & Επικοινωνίας του ΕΛΤΑ, του Προέδρου της ΠΟΣΤ Γιώργου Βασιλόπουλου, του Γενικού Γραμματέα Ηλία Μπακέλλα, όλων των μελών της Εκτελεστικής, του Δ.Σ. της ΠΟΣΤ και πολλών συναδέλφων πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την βράβευση των ταχυδρομικών που συμμετείχαν και τερμάτισαν στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας στα γραφεία της ΠΟΣΤ.

 

Η πρωτοβουλία για την εκδήλωση που έγινα για πρώτη φορά κατέδειξε το ενδιαφέρον της ΠΟΣΤ και των ΕΛΤΑ για τη στήριξη και την ηθική επιβράβευση των προσπαθειών των συναδέλφων που τερμάτισαν στον επίπονο Μαραθώνιο των 42.195 μέτρων.

 

Επιβεβαιώθηκε επίσης για  μια ακόμη φορά η δυναμική που οι ταχυδρομικοί διαθέτουν με  την διαχρονική τους παρουσία και συμμετοχή στα κοινωνικά, πολιτιστικά, αγωνιστικά και αθλητικά δρώμενα της χώρας μας.

 

Αυτό εξάλλου που προβάλλεται μέσα από το αθλητικό αυτό γεγονός είναι το σπίτι μας, η δουλειά μας, τα ΕΛΤΑ αλλά και η τεράστια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά, που μας άφησαν οι τόσες και τόσες γενιές ημεροδρόμων, που πέρασαν από τον αγγελιοφόρο-δρομοκήρυκα Φειδιππίδη (Φιλιππίδη) μέχρι τον ταχυδρόμο του σήμερα.

 

Φέτος έγινε η αρχή. Ελπίζουμε και θέλουμε ωστόσο η συμμετοχή στον 34ο Μαραθώνιο να είναι μαζικότερη.

 

Συγχαρητήρια σε όσους τιμήθηκαν και ήταν παρόντες αλλά και σε αυτούς που με οποιοδήποτε τρόπο συνέβαλλαν στην οργάνωση και προβολή του γεγονότος και δεν αναφέρθηκαν.

 

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στον Ησαϊα Τσιτόγλου, Προϊστάμενο του Ταχυδρομείου Π.Φαλήρου, που «έτρεξε» πραγματικά για την δημιουργία της ομάδας, την οργάνωσή της, την εμφάνισή της κτλ.

 

Ευχόμαστε υγιείς και του χρόνου να είμαστε όλοι εκεί.

 

Φωτογραφικό Υλικό